Workshop – Oversete ressourcer

World Economic Forums undersøgelse 2016: ‘Danske unges færdigheder er ikke svarende til kompetencer, som det fremtidige arbejdsmarked kræver’.

Det er derfor nødvendigt med workshops, som giver konkrete værktøjer til, hvordan forskelle kan gøre en positiv forskel.

Vores eftertragtede sociologiske værktøjer bliver formidlet gennem workshops for såvel Københavns universitet, DTU m.fl., hvori der også indgår spændende tests, oplæg og relevante øvelser.

Her kommer man tæt på, hvilke bias og præferencer man har, ligesom man også kan få indsigt i den teoretiske del af mangfoldigheden på det danske arbejdsmarked.

Formålet og sigtet med vores workshops er, at deltagerne går derfra med konkrete sociologiske værktøjer til, hvordan de helt specifikt kan gøre en positiv forskel gennem forskelligheden. Ikke mindst får virksomheder konkrete anbefalinger til hvor, hvordan og hvilke initiativer de kan trække på for at rekruttere, fastholde og skabe en mangfoldighedskultur i virksomheden, som er rentabel og øger virksomhedens konkurrenceevner.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev