Sociologisk rådgivning

Vi rådgiver private og offentlige virksomheder om mangfoldighed i kvalitativ forstand.  I modsætning til mangfoldighed i kvantitativ forstand, hvor der primært fokuseres på fordelingen af køn, alder eller etnicitet er fokus i den kvalitative mangfoldighed rammerne og forudsætningerne for mangfoldigheden. Kun derved kan mangfoldighedsfrugter høstes.

Vidste du at mangfoldighed er en dårlig forretning medmindre forudsætningerne og rammerne for mangfoldigheden er til stede?

Og hvordan sikrer jeres virksomhed sig disse rammer for mangfoldigheden? Her er tre gratis tips:

1. At skabe rammerne for mangfoldighed i jeres virksomhed kræver, at I måler jeres interne mangfoldighed og er bevidste om, hvor mangfoldighedsparate medarbejderne såvel som virksomhedskulturen er i øjeblikket, med henblik på at kunne måle udviklingen hen over tid.

2. At I både som medarbejdere og som virksomhed kender til, hvordan I selv og jeres virksomhed kan drage nytte af den allerede eksisterende mangfoldighed i og omkring jeres virksomhed.

3. At I kender til, hvordan I rekrutterer og fastholder mangfoldige medarbejdere og sikrer, at de trives på en måde, hvor alles talenter og evner kommer i spil – til fordel for virksomhedens konkurrenceevner.

Sociologiske værktøjer

World Economic Forums undersøgelse 2016:

‘Danske unges færdigheder er ikke svarende til kompetencer, som det fremtidige arbejdsmarked kræver’.

Vi mener derfor det er nødvendigt med workshops, som giver konkrete værktøjer til, hvordan forskelle kan gøre en positiv forskel.

Vores eftertragtede sociologiske værktøjer bliver formidlet gennem workshops hvori der også indgår spændende tests og øvelser.

Her kommer man tæt på hvilke bias og præferencer man har, ligesom man også kan få indsigt i den teoretiske del af mangfoldigheden på det danske arbejdsmarked.

Formålet og sigtet med workshops er, at deltagerne går derfra med konkrete sociologiske værktøjer til, hvordan de helt specifikt kan gøre en positiv forskel gennem forskelligheden.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev