Mangfoldighedsanalyse

Mangfoldighedsanalyse – Gennemgang, test, vurderinger, evaluering og analyse samt anbefalinger

– Med vores mangfoldighedsanalyse er I sikre på at udforme, opdatere og implementere den helt rette mangfoldigheds-strategi, så I kan træffe de bedste beslutninger samt blive bedre til at håndtere mangfoldighed og inklusion til fordel for virksomhedens bundlinje.

Vi hjælper jer med at skabe rammerne for mangfoldigheden. Med vores sociologiske analyse og evaluering af mangfoldighedsparathed og mangfoldighedens omfang, kan vi i samarbejde med jer nå frem til konkrete anbefalinger, der i forlængelse af virksomhedens øvrige vision og strategi øger mangfoldighed og inklusion hos jer.

Jeres virksomhed vil opleve innovation, udvikling og øget forretning som resultat af mindre sygefravær, high performance og ikke mindst gladere medarbejdere som i højere grad føler sig inkluderet og hørt.

Vores populære ydelser under mangfoldighedsanalyse er;

  • Kvalitativ mangfoldighedsanalyse 360 
  • Evaluering af jeres mangfoldigheds-strategi og -indsatser
  • Kvantitative mangfoldighedsanalyse
  • Psykometrisk inklusionsundersøgelse

Med vores analytiske værktøjer vil I få en strategi, der har for øje at rekruttere de rette kandidater og ligeledes fastholde disse hos jer. Vores mål er, at sikre at mangfoldighed har rammerne for at kunne folde sig ud og gøre en aktiv og positiv forskel hos jer, som i sidste ende kan ses på jeres bundlinje.

Som en mangfoldig leder kan man nemlig være med til at skabe en stor værdi, der ikke kun er målt i penge men også i arbejdsglæde. Dette vil opnås ved at være bevidst om at skabe en rummelig arbejdsplads, der inkluderer borgere uden for fællesskabet (dette kan være et fysisk eller psykisk handicap) og give dem noget at stå op til.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev