Mangfoldig rekruttering

Mangfoldig rekrutteringsgrundlag og mangfoldig ledelse 

– Fokus på hvor og hvordan I rekrutterer til jeres virksomhed

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe rammerne for mangfoldigheden. Med afsæt i vores sociologiske analyse af mangfoldighed i jeres virksomhed udarbejder vi en strategi for, hvor I rekrutterer bedst og hvordan I formidler jeres budskab, så den også rammer målgruppen.

Vores brede netværk gør også at vi tit og ofte kan være behjælpelige med at finde de rette medarbejdere for netop jeres virksomhed.

Helt konkret skaber vi værdi i virksomheder og organisationer og øger konkurrenceevnen gennem innovation og udvikling. Vores mål er, at mangfoldigheden har rammerne for at kunne folde sig ud og gøre en aktiv og positiv forskel i virksomheden, som i sidste ende kan ses på virksomhedens bundlinje.

Mangfoldig ledelse

– Fokus på hvordan virksomheden kan sikre en mangfoldig ledelse i fremtiden

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe rammerne for fremtidige ledere i virksomheden med en mangfoldig skare af medarbejdere. Med afsæt i vores sociologiske analyse af mangfoldighed i jeres virksomhed udarbejder vi en strategi for, hvordan I får en mangfoldig ledelse på sigt. Således sikres en udvikling hos den medarbejdergruppe som normalt ville forblive i samme stilling i mange år.

Vi hjælper virksomheder med at analysere på medarbejderes udvikling. Både de som opsiges, selv søger andre udfordringer samt de medarbejdere, som bliver forfremmet og udvikler sig fagligt i virksomheden. Dette med fokus på at sikre, at ledelsen i virksomheden ikke bliver og forbliver en meget homogen gruppe, som forskningen viser kan hæmme udvikling og innovation og dermed forretningen.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev