Ledelsesrådgivning

Hvad vi hjælper med?

Vi tilbyder jer rådgivning til jeres strategiudvikling, sparring og råd til såvel generel D&I-indsatser som specifikke tiltag såsom fokus på øget mangfoldighed i direktioner og bestyrelser.

Vores ledelsesrådgivning tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Gennem et tæt samarbejde sikrer vi jer en mere rummelig virksomhedskultur, hvor alle føler sig inkluderede og motiverede.

Ledelsen er et centralt i udviklingen af en sund og mangfoldig kultur på arbejdspladsen. Derfor anbefaler vi ledelsesrådgivning, analyse og evaluering af jeres virksomhed.  

Hvordan hjælper vi jer?

Vi målretter hvert forløb til jeres ledelsesform, og de områder I ønsker at fokusere på. Igennem et dybdegående, længerevarende og praktisk forløb rådgiver vi jer, med mangfoldighed og rentabilitet i fokus. 

Vi besøger jeres virksomhed og evaluerer jeres nuværende ledelsesstrategier. Læs mere om vores anaysemetoder her. Vi tager udgangspunkt i, hvor jeres virksomhed står i dag. På baggrund af evalueringen rådgiver vi jer i forhold til at finde konkrete løsninger til hvordan I kan udvikle jeres strategi, samt øge inklusionen og mangfoldigheden.

Hvad opnår I? 

En ledelses-strategi med konkrete indsatser, der også har fokus på en sund virksomhedskultur, hvor alle medarbejder føler sig inkluderet og motiveret. 

Et sundt og inspirerende miljø blandt ledelsen afspejler sig i medarbejdere, og kommer hele virksomheden til gode. Derfor er det essentielt at vide, hvilke værdier og kompetencer I har i forhold til diversitet, og hvordan de mest effektivt implementeres på arbejdspladsen. 

 

Kontakt os nu via nedenstående formular eller ring til os på tlf. 31 31 13 79 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer.

Få gratis tips og råd ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev for neden!

6 + 10 =

Tilmeld nyhedsbrev