Kvalitativ mangfoldighed

World Economic Forums undersøgelse 2016: ‘Danske unges færdigheder er ikke svarende til kompetencer, som det fremtidige arbejdsmarked kræver’.

Mangfoldig og rumlig arbejdskultur i virksomheden

– Fokus på hvor og hvordan I får en rumlig og inkluderende arbejdskultur i jeres virksomhed

Vi er med jer hele vejen med at skabe og øge mangfoldighed, inklusion og innovation i jeres virksomhed. Gennem tæt sparring, rådgivning og konkret analyse kommer vi med konkrete anbefalinger til hvordan I på bedste vis når jeres mål med større rumlighed i jeres virksomhed til glæde for såvel medarbejdere som bundlinjen.

Med afsæt i vores sociologiske analyse af mangfoldighed i jeres virksomhed udarbejder vi – sammen med jer, en strategi for, hvordan I skaber en rumlig kultur i virksomheden, hvor alle føler sig inkluderede og motiverede til at øge forretning og innovation.

Denne indsats er især vigtigt for danske virksomheder idet arbejdsmarkedet er blevet mere mangfoldigt, hvor arbejdskraften ikke kun flytter sig lokalt og nationalt men også regionalt og globalt.

Vi tilbyder derfor sparring, rådgivning, analyse, evaluering, workshop og oplæg til virksomheder, universiteter, højere læreanstalter og andre interesserede, med fokus på kvalitativ mangfoldighed; inklusion, forretning og udvikling gennem mangfoldighed.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev