Foredrag – Kvalitativ mangfoldighed

Vores eftertragtede foredrag om mangfoldighed sætter mange positive tanker i gang og giver deltagere konkrete værktøjer til at se det positive og spændende i at arbejde med folk der ikke ligner dem selv. Vores tilgang til mangfoldighed er ridset op i følgende citat fra personalestyrelsens pjece fra 2011:

“Mangfoldighed er ikke et mål i sig selv – det er forretning
At arbejde med mangfoldighed handler ikke om blot at rekruttere mangfoldigt – det handler også om som topleder at se diversiteten hos de ansatte og ikke mindst skabe en organisations- og ledelseskultur, hvor diversiteten kommer i spil til fordel for innovationsevnen og forretningen.”

Sociologen og forfatteren Ahmad Durani holder foredrag om den kvalitative mangfoldighed. Gennem de sidste 15 år har det danske arbejdsmarked fokuseret på, det vi kalder kvantitativ mangfoldighed. Her har man tænkt mangfoldighed ud fra andele i virksomheder, hvad angår køn, etnicitet eller alder. Med kvalitativ mangfoldighed sætter vi derimod fokus på de mekanismer, som hæmmer og de mekanismer som fremmer mangfoldigheden i virksomheder.
Udover at Ahmad Durani er sociolog fra Københavns universitet og har arbejdet med beskæftigelse siden 2008, er han også en erfaren foredragsholder.

Ahmad Durani er kendt for at være en yderst inspirerende, humoristisk og vedkommende af slagsen. I hans foredrag om mangfoldighed er tilgangen konstruktiv og optimistisk med fokus på praksisnære løsninger. Det er en fantastisk oplevelse at se og høre Ahmad Durani på en scene og der er garanti for både sociologiske, historiske og underfundige punch-lines og humor af højeste karat.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev