Internationale studier har påvist at kønsdiversitet øger omsætningen i virksomheder og organisationer med 41%. Samme positive effekt gør sig gældende, når man medtager andre parametre såsom kultur, etnicitet, alder, religion mv.

Ønsker I at måle effekten af jeres mangfoldighedsindsatser? Ønsker I at skabe og øge inklusion med øje for øget forretning, trivsel og innovation? Så elsker vi at hjælpe jer.

Vi er nemlig til for at hjælpe jer med sociologisk rådgivning, foredrag og workshop med det formål at give jer ny viden, strategier og værktøjer til fordel for mangfoldighed og inklusion. Jeres medarbejdere vil opleve bedre trivsel og virksomheden vil opleve udvikling, innovation og øget forretning.

Vi brænder for mangfoldighed og verdensmål 3, 4, 8, 10 og 17. Det gør vi fordi det danske arbejdsmarked de sidste 15 år har fokuseret på det vi kalder ‘kvantitativ mangfoldighed’ og vi mener derfor at det er tid til at tage skridtet videre og fokuser på hvad vi kalder ‘kvalitativ mangfoldighed’.

Det er derfor ikke nok alene at rekruttere og ansætte mangfoldigt. Det er i ligeså høj grad nødvendigt at kunne anvende forskellene til at gøre en positiv forskel til fordel for innovation, produktivitet og trivsel. 

Gennem vores mangfoldighedsanalyse tilbyder vi at måle jeres arbejdsplads og jeres indsatser. Det vil give jer svar på følgende:

  • Hvor stor potentiale besidder jeres virksomhed/team?
  • Hvor stor Hvor mangfoldighedsparate og mangfoldighedsrummende jeres virksomhed er. Læs mere

Vi ser mangfoldigt på mangfoldigheden. Derfor begrænser vi det ikke alene til integration eller etnicitet, men omfatter derimod også kultur, køn, alder eller fysiske, psykiske eller sociale udfordringer.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.dk for at høre mere.