To lærlinge søges – for trykkeri

2 stabile lærlinge, som grafiske teknikker, søges for trykkeri i Hvidovre til hhv.:

 • Bogbinderi
 • Trykkeri

Du vil blandt andet blive oplært i at betjene moderne maskiner i bogbinderi og trykkeri i et topmoderne familiejet trykkeri. Med over 100 års erfaring og med spidskompetencer inden for tryksager har vi fokus på kvalitet og punktlighed. To stillinger til ambitiøse unge der tager sin fremtid seriøst.

Om dig

 • Mellem 18 og 23 år og særdeles mødestabil
 • Fagligt interesseret og videbegærlig, robust og kan tage ansvar
 • Arbejdsom og pligtopfyldende samt kvalitetsbevidst
 • Du har B kørekort
 • Teknisk interesse og kan arbejde struktureret

Om jobbet

Du vil som grafisk teknikker lærling blive oplært i alle aspekter og forløb ved tryk. Der vil være udover konkrete arbejdsopgaver være en masser spændende praktisk læring om de forskellige maskiner ligesom alt andet inden for faget. Du vil efter kort prøvetid (god løn som arbejdsmand) blive tilbudt en lærlingestilling ligesom vi ønsker at fastansætte dig efter endt uddannelse.

Stillingen som lærling til trykkeri giver dig god indsigt i teknikken bag større maskiner som du kan fordybe dig i og lære alt om.

Stillingen som lærling til bogbinderi giver dig spændende viden om de mekaniske og digitale indstillinger af mindre maskiner

Vi tilbyder

God løn med pension! Desuden får du hos os et job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en spændende virksomhed med visioner for fremtiden, og hvor kvaliteten er i centrum.

Med vores forskellige arbejdsopgaver vil du konstant blive mødt af udfordringer, hvor du får brug for både din menneskelige og faglige kunnen. Arbejdet udføres i de fleste tilfælde sammen med dine kollegaer, så der er mulighed for gensidige hjælp ved behov.

Vi tilbyder et uddannelsesforløb i et af verdens mest moderne trykkerier med gode personaleforhold og gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelse.

Udover planlægning og gennemførelse af grafiske opgaver, vil du lære at håndtere materialer og hjælpemidler samt at samarbejde med andre folk i branchen.

Uddannelsen som grafisk teknikker varer 4 år og hver måned får du lidt over 12.000 kr. som lærling.

Som færdiguddannet har du et væld af muligheder for at videreuddanne dig til flere professionsbachelorer-uddannelser.

Læs mere om uddannelserne her: https://grafiske-karriereveje.dk

Såfremt du synes, at ovenstående lyder som en spændende mulighed, vil vi glæde os til at høre fra dig via info@jobsprog.dk

Ansøgning skal indeholde følgende;

 • Hvorfor du kunne tænke dig at blive grafisk teknikker lærling
 • Hvilke egenskaber har du som du mener vil gavne trykkeriet

CV skal indeholde:

 • Beskrivelse af tidligere arbejde/skole (gerne med tlf. på tidligere leder)
 • Bopæls adresse – Tlf. nr. og mailadresse
 • Fritidsinteresser

Ved spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ahmad Durani

info@jobsprog.dk
Tlf.: 313 113 79

Ansøgningsfrist:
01. februar 2019 – Klokken 12:00