Sæt mangfoldigheden i spil

Skab succes som leder med dit mangfoldige team

Mange organisationer lægger vægt på at rekruttere mere og mere mangfoldigt. Det stiller nye krav til dig som leder. 

Ledelsen forventer at dit team leverer til mangfoldighedsstrategien med mere innovative løsninger, der bidrager til virksomhedens vækst, trivsel og konkurrencedygtighed.

Der er andre og nye udfordringer forbundet med at lede et mangfoldigt team. Mange oplever mange flere konflikter i de mangfoldige teams. Og det er helt naturligt, men det kræver noget ekstra af dig  som leder.  

Det lærer vi dig på lederkurset Mangfoldighedsledelse. Du udvikler dig som leder og lærer at skabe en inkluderende kultur og lede et mangfoldigt team til succes samt håndtere de konflikter mangfoldige teams gennemlever, så teamet har de bedste forudsætninger for at udvikle sig og skabe bedre og mere innovative løsninger der bidrager til at øge organisationens forretningsmæssige resultater.

Målgruppe: 

Kurset er for dig der allerede leder et mangfoldigt team. Eller står til at skulle lede mangfoldige teams.

Kommunale og private mellemledere. Ejere/direktører i mindre virksomheder. HR-ledere og CSR-ledere.

Hvad får du ud af det som leder?

Du bliver bevidst om dine egne ubevidste bias, som kan hæmme teamets performance og du udvikler dig som leder igennem diversitetsledelse. Du lærer at inkludere mangfoldigt talent og fastholde mangfoldigt talent samt lede dit team igennem de kritiske udviklingsfaser og tackle bias hos medarbejder der skaber konflikter.

 

Hvad får virksomheden ud af det?

Ledere der er motiveret og klædt på til til at eksekvere virksomhedens mangfoldighedsstrategi. Det er teamlederne der står til mål for at mangfoldighedsstrategien opnår målbare resultater. Derfor er det vigtigt at de er godt klædt på til at lykkes med opgaven.

 

 

Sted: Zoom/Teams

Tid: 1 dag af 4 timer

Pris for online kursus: 4000 kr. (inkl. moms)

Mangfoldighedsledelse.com

I alt betales 4.000 inkl. moms for tilmelding af en deltager til online-kursus

Samlet beløb: 0.00 DKK

Spørgsmål?

Kurset kan også afholdes fysisk hos eller jer. For pris for et fysisk kursus og andre spørgsmål kontakt diversitetsrådgiver Ahmad Durani på info@mangfoldighedsledelse.com. Eller ring på 3131 1379.

4 + 14 =

Ja tak send mig gratis e-bog, tips + nyheder om kommende D&I webinarer, live-events & workshops via nyhedsbrevet

Vi glæder os til at inspirere dig til øget mangfoldighed.

Tilmeld nyhedsbrev