Vores samarbejdspartnere

Det siger vores deltagere om os 

Det har været et rigtigt flot arrangement, som Ahmad har lavet her op i Verdensmålshuset -med en masse spændende oplæg og gode deltagere.

Jeg synes, at det er en fornøjelse at sætte lige præcis den her dagsorden her i Verdensmålshuset.

Freja Ludvigsen

Gladsaxe Kommune

Hvis man gør det, som man altid har gjort, får man også det man altid har fået. Hvis man gerne vil have innovation i sin afdeling eller i sin virksomhed eller  konkurrencekraft, så skal man også søge nogle andre kompetencer, talenter og typer end én selv.
David Bræmer-Jensen

Sandgrav Solutions

Tusind tak Ahmad for dit bidrag til gårdsaftenens arrangement! Det var vigtigt, lærerigt og ikke mindst inspirerende.
Madina Shafiqi

Arbejdsmarked, Uddannelse og Integration 3F

Ahmad Durani er en cool, ærlig og dygtig konsulent som kan sit kram.

Han har formået at give vores forening, Copenhagen Panna House, et boost igennem sociologisk rådgivning og ved at pege os i de rigtige retninger.

Der er ikke noget vis-vås med Ahmad; det er lige ud af posen, hvilket har passet rigtig godt til vores team. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Mangfoldighedsledelse.com igen.

Kristoffer Licht

Copenhagen Panna House

Ahmad har holdt et rigtig godt og lærerigt foredrag. Meget veltilpasset niveau. Kort og præcist.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at invitere ham.

Michael Jacobsen

Brøndby Kommune

Jeg synes, at det har været enormt spændende at høre så mange perspektiver på hvordan man kan overkomme de bias, som vi alle sammen har – både i forhold til rekrutteringen og til at sammensætte team efterfølgende.

Jeg synes, at det er meget inspirerende at se hvor mange virksomheder vil have diversitet og hvor åbent vi kan tale om, at vi bærer nogle fordomme. Jeg har lært, at man netop kan arbejde konstruktivt og at tage opgør med de ting, som ligger i vejen for større diversitet i stedet for at gøre det til et spørgsmål om skyld. 

Kasper P. Kornbeck

Fonden SOVI

Det jeg fik ud af det her arrangement i dag, er at [mangfoldighed] er vigtigt af rigtige mange forskellige årsager. Jeg synes, at det var ret spændende, der kom ret mange bud på hvorfor det giver mening for virksomheder og hvorfor det er god forretning at have mangfoldighed i virksomheder.

Det kom der mange bud på. Det er faktisk dels fordi det er god forretning og dels fordi det er dybt meningsfyldt for medarbejderne at vide, at man har en arbejdsplads hvor der er plads til at man er forskellig. Udover det, det at man kommer forskellige steder fra giver innovation og noget kreativitet.

Ida Marie Mosberg Christoffersen

CABI

Tak til Ahmad Durani fra Mangfoldighedsledelse.com for et godt oplæg om arbejdsmarkedet og de unge i Danmark. Deltagere på vores internationale konference var især glade for de konkrete værktøjer til diversitet og inklusion.
Anouar Touimi

SCR - Scandinavian Council for Relations

Jeg har sparret med Ahmad, og jeg har også haft Ahmad med som vidensperson og inspirator på en workshop i et forandringsprojekt for en af vores kultur- og fritidsinstitutioner. Ahmad er både vidende og altid utrolig imødekommende, og det er en fornøjelse at samarbejde med Ahmad.
Pia Hansen

Brønby kommune

Tilmeld nyhedsbrev