Diversitet og inklusion

– Fra hvorfor til hvordan – Viden, værktøjer og erfaringer

Deltag i den årlige mangfoldigheds-konference målrettet ledere og HR-ansvarlige.

Diversitet og inklusion [D&I] er vigtig for virksomheders bundlinje. COVID-19 viste at virksomheder mere end nogensinde før har behov for innovation og udvikling. Forskningen viser samtidigt at innovation og udvikling er resultater af vellykket D&I. 

D&I og innovation samt forretningsudvikling er afgørende for virksomheders bundlinje, så hvordan drager du nytte af D&I i jeres virksomhed? Og hvordan måler I D&I?

Mangfoldighedskonference giver dig adgang til ny viden, værktøjer og erfaringer på området fra danske og udenlandske eksperter.

Dagen byder på oplæg, workshop, networking, paneldebat og Q/A-session. Der er lagt op til at deltagere går hjem med ny viden og konkrete værktøjer.

Under programmet kan du læse mere konkret om hvad de enkelte oplæg vil omhandle.

Vi håber på at se, og gense, mange af jer.

Program for dagen

Modtagelse 8:00-8:50

Velkomst 9:00 – 9:10 – Hvorfor D&I – Ahmad Durani

Oplæg 1 9:10 – 9:35 – Mangfoldighed gennem 50 år – IBM

Oplæg 2 9:35 – 10:00 – Neutralisering af bias – CFL – Christina Lundsgaard Ottsen

Oplæg 3 10:00 – 10:30 – Mangfoldighed i sundhedssektoren – OUH – Morten Sodemann

Oplæg 4 10:30 – 10:55 – Strukturelle barrierer for D&I – Coop DK – Jens Romundstad

Workshop A 11:00 – 12:15 (75 min) Øget D&I – hvor og hvordan? Erica Lambert, Chiara Gelfri og Ahmad Durani

Frokost 12:15 – 13:15 (60 min)

Oplæg 5 13:15 – 13:40 (25 min) – Mangfoldighed og verdensmål – Natja – Berendsen

Oplæg 6 13:40 – 14:00 (20 min) – Erfaringer fra fjernøsten; Malaysia, Singapore og Indonesien – Monir Azzouzi

Oplæg 7 14:00-14:25 (25 min) – Vejen til en succesfuld D&I – Danfoss  

Netværke med kaffe & kage 14:25 – 14:55 (30 min)

Paneldebat 15:00-15:45 – Danfoss, CFL, IBM, Berendsen, Ahmad Durani, Monir  

Opsummering 15:45 – 16:00

Afslutning 16:00

Pris per deltager: 2400 eks. moms.

Hvis I vil vide mere om Mangfoldighedskonference 2019 kan I læse blogindlæg om dagen 
eller se vores videoreportage fra konferencen.

Tilmeld nyhedsbrev