Hvorfor os?

Vi har hjulpet andre virksomheder og organisationer med at skabe værdi gennem mangfoldighed – skal vi også hjælpe jer?

Forskningen viser, at mangfoldighed bidrager til bedre forretning, medarbejdertrivsel og rekrutteringsgrundlag, samt øget innovation og konkurrencedygtighed.

Hos Mangfoldighedsledelse.com ser vi mangfoldighed som et vidt begreb. Når vi tænker mangfoldighed, tænker vi ikke kun køn, alder og etnicitet, men også erhvervserfaring, uddannelsesbaggrund, livserfaring og personlighedsprofil. Mangfoldighed er en gældende faktorer på den moderne arbejdsplads. Trods dette, er der stadig mange virksomheder, som mangler vejledning til, hvordan forskelligheder blandt personale udnyttes optimalt. Her kommer vi ind i billedet.  

 

Vi er et team bestående af en erfaren stifter og medarbejdere med forskellige relevante kompetencer. Vi tager udgangspunkt i FNs Verdensmål, specielt 3, 4, 8, og 10. Det er vores mål at gøre verden til et bedre sted gennem inklusion og diversitet på arbejdsmarkedet.

 

Vi kan hjælpe jer med værktøjer til at få sat mangfoldigheden i spil i det daglige arbejde. Vi sørger for, at I opnår en bedre opgaveløsning og en kontinuerlig fremgang i jeres virksomhed eller organisation. Vi tilbyder en række forskellige produkter, som kan hjælpe jer med at rationalisere brugen af mangfoldighed på jeres arbejdsplads. 

Vores mål er at skabe trivsel og en god kultur for virksomheder og organisationer, trods forskelligheder blandt medarbejdere. 

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.com for at høre mere

Tilmeld nyhedsbrev