Kvalitativ mangfoldighed! Nysgerrig? Så duk op til dette spændende arrangement hvor jeg, i mit oplæg, sætter fokus på kvalitativ mangfoldighed i virksomheder – til fordel for medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Tidspunktet er torsdag den 21. marts 2019 kl. 17:00-20:30 og foregår i Festsalen på Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1599 København V

Tilmelding Alle er velkomne. Vil du sikre dig en plads så, tilmeld dig på FIU-nr. 5207 19 00 72, hvis du er medlem af en LO-fagforening. For deltagere uden for LO kan tilmelding ske på mail til Pia Haandbæk piha@danskmetal.dk med angivelse af navn og fødselsdato.

Er der ledige pladser på dagen, er du også velkommen uden tilmelding.

Arrangementet er gratis og byder blandt andet på indlæg ved Lotte Holch om kulturen på arbejdspladsen, friby-tegneren Khalid Albaid, poetry-slammer Sara Rahmed, musik, dans og fortællinger ved Kidd Mkandawires.

Derudover vil der være masser af dialog og debat omkring forskelsbehandling/racisme og de øvrige udfordringer vi møder i hverdagen på arbejdspladserne.

Der vil blive serveret lidt mad og drikke i forbindelse med arrangementet.

Arrangementet afholdes af NNF, FOA, 3F, Dansk Metal, SOS Racisme, Spillerforeningen, Mellemfolkeligt Samvirke, Københavns Kommune

Tilmeld nyhedsbrev