Mangfoldighedsledelse.com afholder den årlige mangfoldighedskonference med det mål at dele viden om diversitet, og give alle muligheden for at forbedre arbejdsmarkedet via inklusion. Større mangfoldighed kan nemlig give mere innovation på arbejdsmarkedet, samt styrke firmaers idéudvikling og evner til problemløsning.

Det er nogle dygtige eksperter, som kommer og fortæller om vejen til mangfoldighed og de gode effekter, der følger med. Eksperterne kommer til at snakke om, hvad mangfoldighed er, og hvorfor det er så vigtigt for organisationer og virksomheder

 

Led dit firma mangfoldigt

Mangfoldighed kan have mange former og du vil blive præsenteret for dens udvikling og nye måder at tænke diversitet og inklusion. Udviklingen har også vist nye grunde til hvorfor mangfoldighed er så afgørende for både offentlige og private organisationer. Hør mere fra Freja Ludvigsen og Mangfoldighedsledelses helt egen stifter: Ahmad Durani.

Men er det ikke svært?

Det kan lade sig gøre, også selvom at økonomien og bundlinjen vil diktere virksomhedens fremtid. Pernille Kiær fra De Forenede Dampvaskerier vil fortælle dig, hvordan det stadig kan gå hånd i hånd. Hun vil dele ud af egne erfaringer om, hvordan DFD har bevæget sig i den rigtige retning.

Hvordan gør man?

Det kommer an på dig og din virksomhed. Hør hvordan Sanne Urbak Rasmussen  fra IBM fortælle om hvordan mangfoldighed og inklusion stadigvæk former organisationen efter flere årtier. Verden er i evig forandring og det er nyttigt for diversiteten. Gry Egstrup fortæller om hvordan de i TDC sætter milepæle, som der stræbes efter når vi taler kvoter og antal i forhold til køn, alder og etnicitet.

Stine Bosse kommer også og fortæller om Kvinder i Ledelse. Når det kommer til ligestilling på arbejdsmarkedet, så handler det ikke om, at vi skal være ens. Forskellighed gør os nemlig dygtige. Vi er forskellige, men vi bør have de samme muligheder.

Få også svar på alle dine spørgsmål fra panelet med dagens foredragsholdere. 

Ubevidste bias og forskningen

Vi holder workshops på konferencen – du vælger lige præcis de workshops, som du synes er vigtige for din forretnings vækst. 

Der er mulighed for at høre om Mangfoldig Rekruttering af Anders R. Villadsen fra Aarhus Universitet. Han vil fortælle om, hvordan det danske arbejdsmarked vælger og fravælger blandt ansøgere til offentlige og private jobs. Vi har nemlig en tendens til at vælge medarbejdere, der ligner os selv, og hvad der kan gøres ved det. Du kan også glæde dig til at at få viden om vores ubevidste bias og nye perspektiver på dette af Majken Danstrup fra Nordea, som vil give dig et nyt perspektiv og et nyt tankesæt på mangfoldighedsområdet.

Al mangfoldighed i din organisation kan og bør måles: Lær hvordan din virksomhed kan måle jeres indsatser på dette område med Mette Rønneau fra CABI. Hør også om hvordan borgere med psykiske udfordringer – eksempelvis autister, kan være god arbejdskraft og være med til at øge tilpasningen i organisation eller arbejdsplads, samt hvordan I skaber en bedre kultur. Dette vil Majbrit Bogø fra SOVI i workshoppen Mangfoldighed i Socialsektoren hjælpe med.

Glem det nu ikke🔔

Du kan se hele programmet for Mangfoldighedskonferencen 2019 – Diversitet og inklusion her

Du kan stadigvæk nå at købe din billet her

Vi glæder os til at se dig d. 9 oktober på Scandic Sluseholmen!

 

Tilmeld nyhedsbrev