Mangfoldighedsanalyse – Gennemgang, test, vurderinger og anbefalinger til jeres mangfoldigheds-strategi

– Med vores mangfoldighedsanalyse er I sikre på at udforme, opdatere og implementere den helt rette mangfoldigheds-strategi, så I kan træffe de bedste beslutninger samt blive bedre til at håndtere mangfoldighed og inklusion til fordel for virksomhedens bundlinje.

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe rammerne for mangfoldigheden. Med vores sociologiske analyse af mangfoldighedsparathed og mangfoldighedens omfang, kan vi i samarbejde med jer nå frem til konkrete anbefalinger, der i forlængelse af virksomhedens øvrige vision og strategi øger mangfoldigheden hos jer.

Helt konkret skaber vi værdi for jer og øger konkurrenceevnen gennem innovation og udvikling.

 

Vi betragter mangfoldighed i kvalitativ forstand og ikke i kvantitativ forstand. Dette fordi andelen af forskelle i sig selv ikke skaber vækst, udvikling eller forretning.

Med vores analytiske værktøjer vil virksomheden have en strategi, der har for øje at rekruttere de rette kandidater og ligeledes fastholde disse i sin virksomhed. Vores mål er, at mangfoldigheden har rammerne for at kunne folde sig ud og gøre en aktiv og positiv forskel i virksomheden, som i sidste ende kan ses på virksomhedens bundlinje.

Kontakt os i dag på info@mangfoldighedsledelse.com eller tlf. 313 113 79 og hør mere.