Det foregående år har budt på mange spændende opgaver for mangfoldighedsledelse.com. Stifteren Ahmad Durani har holdt en del oplæg for forskellige virksomheder og organisationer i København.

Der har været brug for hjælp hos de frivillige mentorer, universiteterne, der skulle byde udvekslingsstudenter velkommen. Kommuner og foreninger har haft behov for viden til at forstå diversitet og inklusion.

Samtidig har hjemmesiden fået et helt nyt udseende og en ny opsætning. Så må vi absolut ikke glemme holdet bag. På kontoret kunne man se nye ansigter. Dygtige medarbejdere og lige så dygtige praktikanter, som hver især har bidraget til at rykke mangfoldighedsledelse i Danmark fremad.

Konferencen i 2019

 

Den største begivenhed i 2019 har været Mangfoldighedskonferencen. Forud for konferencen har hele holdet knoklet hårdt for at skabe en oplevelse af bedste kvalitet. Alt arbejdet kunne skam også ses på dagen.

Her blev der sat fokus på diversitet fra mange forskellige vinkler. Oplægsholderne lavede deres bedste præsentationer for at informere publikum om deres oplevelser og erfaringer med mangfoldighed, og sprede nyttig viden.

På denne dag gik en drøm i opfyldelse. Ahmad Durani har i mange år arbejdet med læring, beskæftigelse og mangfoldighed. Denne dag har for ham kun eksisteret i fantasien, men er blevet virkelighed og en årlig tradition.

 

2019 har på mange måder været et pragtfuldt år for Mangfoldighedsledelse.com.

Hvad så nu?

 

På det årlig møde med landets øvrige eksperter og praktikere, der også arbejder og forsker i mangfoldighed og inklusion, kom det frem at år 2020 ville have fokus på ‘hvordan mangfoldighed’ hos virksomhederne – i forhold til ‘hvorfor mangfoldighed’ som 2019 var præget af.

Det er nemmere sagt end gjort og mangfoldighedsledelse.com glæder os til at bidrage hertil. 

Vi har nemlig store planer for 2020. Først og fremmest er vi ved at oprette vores Advisory Board. Samtidig skal der afholdes workshop for statslige ledere i forbindelse med et større EU-projekt.

Der skal informeres om værktøjer, som øger mangfoldigheden. Vi forventer. at der også skal holdes en del workshops og holdes oplæg hos kommuner og foreninger. 

Konferencen i 2020

 

Efter succesen i 2019, glæder vi os virkelig meget til at skulle afholde Mangfoldighedskonferencen igen i efteråret 2020. Det er igen de bedste oplægsholdere der kommer og deler deres viden, oplevelser og erfaringer med alle deltagerne. I 2019 var der mange der gerne ville have lidt mere tid til networking, hvilket vi har taget til os.

Konferencen i 2020 skal denne gang afholdes i samarbejde med andre organisationer.

Tilmeld nyhedsbrev