Mangfoldig jobsamtale

– Fokus på hvordan man får mangfoldige jobsamtaler og hvordan I håndterer disse

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe rammerne for mangfoldigheden. Med afsæt i vores sociologiske analyse af mangfoldighed i jeres virksomhed udarbejder vi en strategi for, hvordan I får flere ansøgere til jobsamtalen og hvordan I takler jobsamtaler med kandidater, som ikke ligner virksomhedens øvrige medarbejderstab.

Vi hjælper virksomheder med at komme i mål med flere mangfoldige ansøgere til stillingerne, ligesom vi også hjælper ansættelsesudvalget med at få større indsigt i deres ubevidste bias og hvordan denne kan bearbejdes til fordel for flere mangfoldige jobsamtaler.

Vi samarbejder med ansættelsesudvalget og HR om deres ubevidste bias og hvordan de kan tolke kompetencer de ellers havde tendenser til at overse. Desuden giver vi konkrete værktøjer til hvordan man opnår bredere ansøgerskare samt hvordan man takler jobsamtalen med ansøgere, som ikke synes at ligne de øvrige medarbejdere i virksomheden.

Helt konkret er vores mål at skabe værdi for virksomheder og organisationer og øge konkurrenceevnen ved at give dem værktøjer til at få alle talenter med og ikke overse nogle, der kan sikre virksomheden innovation, udvikling og forretning. Vores mål er, at mangfoldigheden har rammerne for at kunne folde sig ud og gøre en aktiv og positiv forskel i virksomheden, der i sidste ende kan ses på virksomhedens bundlinje.

Kontakt os i dag på tlf. 313 113 79 og hør mere.