Workshoppen ‘Mangfoldige arbejdsplads’ sikrer et bedre samarbejde blandt jeres medarbejdere 

Udbyttet for jeres medarbejdere vil være konkrete værktøjer til hvordan man sikre sig et progressivt og positivt samarbejde på arbejdspladsen. Dermed får deltagere konkrete sociologiske værktøjer til at skabe en inkluderende arbejdskultur i virksomheden.

Det postmoderne samfund omfatter meget forskellige individer og det er derfor nødvendigt med workshops, som giver konkrete værktøjer til, hvordan forskelle kan gøre en positiv forskel.

Vores eftertragtede sociologiske værktøjer bliver formidlet gennem workshops, hvori der også indgår spændende tests, oplæg og relevante øvelser.

Her kommer man tæt på, hvilke bias og præferencer man har, ligesom man også kan få indsigt i den teoretiske del af mangfoldigheden på det danske arbejdsmarked.

Formålet og sigtet med vores workshops er, at deltagerne går derfra med konkrete sociologiske værktøjer til, hvordan de helt specifikt kan gøre en positiv forskel gennem forskelligheden. Ikke mindst får virksomheder konkrete anbefalinger til hvordan og hvilke initiativer de kan trække på for at skabe en mangfoldighedskultur i virksomheden, som er rentabel og øger virksomhedens konkurrenceevner.

Kontakt os i dag på tlf. 313 113 79 og hør mere om workshoppen.