Vil jeres virksomhed fokuser på forretning, CSR og SDG? Hvis ja, så er der behov for at vi holder et møde

– Eksperter deler nemlig virksomheder op i to typer: De, der udvikler sig og de, der afvikler sig

www.mangfoldighedsledelse.com ønsker at bidrage til at flere virksomheder udvikler sig og øger deres forretning. Derfor er det nødvendigt for alle virksomheder, der både ønsker en øget forretning samt at påtage sig et socialt ansvar at indtænke mangfoldighed til fordel for udvikling og forretning.

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe rammerne for mangfoldigheden. Med vores sociologiske analyse og rådgivning kan vi i samarbejde med jer nå frem til konkrete anbefalinger, der i forlængelse af virksomhedens øvrige vision og strategi,  øger mangfoldigheden hos jer.

Helt konkret skaber vi værdi i virksomheder og organisationer og øger konkurrenceevnen gennem innovation og udvikling.

Med vores analytiske værktøjer vil virksomheden have en strategi, der har for øje at rekruttere de rette kandidater og ligeledes fastholde disse i sin virksomhed. Vores mål er, at sikre at mangfoldighed har rammerne for at kunne folde sig ud og gøre en aktiv og positiv forskel i virksomheden, som i sidste ende kan ses på virksomhedens bundlinje.

Mangfoldighedsledelse handler også om, at man som virksomhed eller organisation påtager sig et socialt ansvar. Ved at omfavne mangfoldigheden vil man nå bredt ud og få gavn af nogle kompetencer man ellers ikke ville have fået, hvis man kun søgte inden for mindre rammer.

Det handler om at finde en balance mellem, hvad man som leder kan give og det man får tilbage. Som en mangfoldig leder kan man nemlig være med til at skabe en stor værdi, der ikke kun er målt i penge men også i arbejdskvalitet og arbejdsglæde. Dette vil opnås ved at være bevidst om at skabe en rummelig arbejdsplads, der inkluderer borgere uden for fællesskabet (dette kan være et fysisk eller psykisk handicap der gør det svært at have et regulært arbejde) og give dem noget at stå op til.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 313 113 79 eller info@mangfoldighedsledelse.dk for at høre mere.