Vi oplever en stigende interesse fra erhvervslivet idet den inkluderende kultur på de stadig stigende mangfoldige arbejdspladser synes at være tiltrængt.

Vi elsker derfor at hjælpe medarbejdere med indsigt og værktøjer til en inkluderende arbejdskultur. Det gør vi gennem foredrag, workshop og sociologisk rådgivning hvor fokus altid er på hvorfor og hvordan mangfoldighed bidrager til øget forretning og bedre trivsel i virksomheder.

Konsekvenser af ikke at have en mangfoldighedsindsats kan på flere måder hæmmer vækst og forretningen i virksomheder. Nedenstående længere artikel beskriver hvordan en ny stor undersøgelse fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) påviser mistrivsel på de danske arbejdspladser.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/klap-i-numsen-og-sjofle-kommentarer-mange-maend-misforstaar-et-smil

Det faktum at arbejdsmarkedet de sidste 30 år er blevet mere mangfoldigt – ligesom sammensætningen af de studerende på uddannelsesinstitutioner, gør at mangfoldighedsledelse.com har etableret et tæt samarbejde med bl.a. DTU, ITU, KU m.fl.

De danske universiteter har også stor gavn af vores workshop og foredrag om de værktøjer som skaber inkluderende, innovative og produktive studiegrupper på uddannelsesinstitutionerne. Behovet for vores indsats kan blandt andet læses i følgende artikel:

https://uniavisen.dk/medstuderende-vil-du-kaldes-perker-eller-indvandrer/

Mangfoldighedsledelse.com har – med sociologen Ahmad Durani i fronten – over 10 års erfaring med arbejdsmarkedet og mangfoldighed. Han har arbejdet i nogle af Danmarks største organisationer og virksomheder og egner sig derfor til at formidle og rådgive på mangfoldighedsområdet.

https://www.linkedin.com/pulse/flere-og-arbejdspladser-drager-nytte-af-mangfoldighed-ahmad-durani/?published=t

Send os en mail eller giv et kald og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at drage fordel af mangfoldigheden

Info@mangfoldighedsledelse.com – tlf. 313 113 79

Tilmeld nyhedsbrev